dissabte, 14 de març del 2015

Presentació del projecte “Socis, fem penya” pel president del FC Barcelona a les penyes de les Terres de l’Ebre.

El 12 de març, el president del FC Barcelona Josep Mª Bartomeu, el vicepresident Jordi Cardoner i el directiu encarregat de les Penyes Pau Vilanova, van estar a Amposta per presentar el projecte “Socis, fem penya” del qual la Penya Barcelonista Joan Gamper ha estat la penya pilot de les nostre terres.

Ramon Fibla en nom de la Federació li va fer entrega al
president del FC Barcelona del màxim guardó que entrega la Federació pel reconeixement a la feina feta en favor de les Penyes.

Pau Vilanova va fer un repàs de la feina feta durant els darrers cinc anys en el moviment penyístic, arribant al punt culminant en la signatura de la Confederació Mundial de Penyes el passat 7 de març.

Per la seva banda Ramon Fibla, president de la Federació de Terres de l’Ebre, va manifestar que cinc anys enrere era impossible pensar el que hem aconseguit les penyes, gràcies a la feina de la junta directiva i la implicació de totes les penyes en el projecte.

Per la seva banda el president i vicepresident van animar als penyistes per continuar treballant des dels seus pobles per fer encarà més gran el moviment.

També va estar present a l’acte l’alcalde d’Amposta Sr. Manel Ferré.

Tots els penyistes assistents a l’acte van poder realitzar les seves preguntes e inquietuds al president i en finalitzar l’acte van poder fer-se fotos i parlar amb ell de tu a tu.